Nieuwe online shop zet zelfzorg voor (aanstaande) mama's centraal

Nieuwe online shop zet zelfzorg voor (aanstaande) mama's centraal

Baby’s... Hoe ongelooflijk mooi en schattig ze ook mogen zijn, wordt er bij Wowwy toch wat meer de nadruk gelegd op mama’s. Vanaf de aankondiging van de zwangerschap focust iedereen zich vooral op de baby die komen gaat. Maar hoe gaat het eigenlijk met mama zelf?

Een zwangerschap is iets magisch, wetende dat je als mama vanaf dan zorg zal dragen voor je kindje. Maar een zwangerschap kan tegelijk ook zwaar zijn – zowel letterlijk als figuurlijk - wat maakt dat toekomstige mama’s soms even moet wennen aan alle veranderingen. Dit is de één van de redenen waarom Wowwy opgericht werd. Zij bieden namelijk geschenkpakketten aan om aanstaande mama’s even in de watten te leggen, zodat ze zich mentaal en fysiek kunnen ontspannen en herbronnen, om zich zo volop weer te kunnen focussen op de heuglijke komst van hun baby.

“Wij geloven dat elke aanstaande en nieuwe moeder unieke behoeften heeft en dat zelfzorg tijdens deze periode cruciaal is. Dat hebben we tot onze missie gemaakt. Onze geschenkdozen en producten zijn zorgvuldig geselecteerd om mama’s te ondersteunen tijdens en net na de periode van de zwangerschap”, aldus de oprichtster.

Wowwy is sinds kort officieel gelanceerd in België en Nederland en biedt momenteel gratis verzending op alle bestellingen. Dus indien je op zoek bent naar een uniek cadeau voor een babyshower, een cadeau voor je zwangere vrouw/vriendin, of als je zelf zwanger bent en je jezelf iets leuks wil gunnen, kijk dan zeker een keertje naar de luxueuze geschenkdozen van Wowwy op wowwy.nl of wowwy.be.

Terug naar blog