Verzending & Levering

Is de prijs inclusief verzending?
Bestellingen worden gratis verzonden vanaf een bepaald bedrag. De verzendkosten verschillen naargelang het land van de bestemmeling.

  • Voor België & Nederland: 6,95 Euro. Bestellingen vanaf 50 Euro worden gratis verzonden.
  • Voor Frankrijk, Duitsland & Luxemburg: 6,95 Euro. Bestellingen vanaf 75 Euro worden gratis verzonden.
  • Voor Oostenrijk: 9,95 Euro. Bestellingen vanaf 100 Euro worden gratis verzonden. 
  • Voor Zwitserland wordt een standaard verzendkost van 9,95 Euro aangerekend.

Wat is de levertijd?
Bij het plaatsen van je bestelling en in je bestelbevestiging zie je de verwachte levertijd. Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging met een Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen. Via deze link kun je de exacte leverdatum vinden zodra deze door de koerier is ingepland.

Aan welke landen leveren jullie?
De geschenkdozen van Wowwy worden momenteel verzonden naar België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Zwitserland & Oostenrijk.

Ik heb het verkeerde adres doorgegeven bij betaling. Wat moet ik doen?
Controleer het adres van uw ontvanger voordat u uw bestelling plaatst en kijk ook zorgvuldig uw e-mail met de orderbevestiging na om er zeker van te zijn dat alles correct is. Neem contact met ons op als je per ongeluk het verkeerde verzendadres hebt ingevoerd zodat we zo snel mogelijk vóór verzending eventuele wijzigingen in het verzendadres kunnen aanbrengen.
Zodra een pakket ons magazijn verlaat, kunnen we echter geen wijzigingen meer aanbrengen in het verzendadres en kunnen we helaas geen vervanging of terugbetaling voor die bestelling bieden. Als uw pakket echter wordt geretourneerd naar ons als gevolg van een verkeerd afleveradres, laten we u dit onmiddellijk weten en zorgen we graag voor een volledige terugbetaling.

Mijn pakket kon niet afgeleverd worden bij de ontvanger. Wat nu?
Indien een pakket niet afgeleverd kan worden of geweigerd wordt door de ontvanger, zal deze door de verzendpartner aan ons retour gestuurd worden. Wanneer wij de retour ontvangen, krijgt u van ons een email toegestuurd. Het aankoopbedrag zal binnen 7 dagen overgemaakt worden naar jouw bankrekening. De standaard verzendkosten & een verwerkingskost van 3 Euro zullen hierbij in mindering gebracht worden.