Over Wowwy

Wowwy werd eind 2022 opgericht met als missie het welzijn en welbevinden van mama's tijdens de zwangerschap en na de geboorte te bevorderen. Als mama van 2 dochters weet ik hoe zwaar een zwangerschap soms kan wegen (letterlijk en figuurlijk). Daarnaast hoorde ik van veel mensen rondom mij hoe zij hun zwangerschap ervaren hebben met alle hoogtes en laagtes die ermee gepaard gingen. Een zwangerschap is nu eenmaal niet altijd leven op een roze wolk. Je lichaam verandert, je hormonen slaan op hol, ... wat maakt dat je soms even moet wennen aan deze veranderingen en alle veranderingen die nog voor de boeg staan eenmaal je baby er is.

Na de aankondiging van de zwangerschap focust iedereen echter vooral op de baby die komen gaat. Maar hoe gaat het met de mama zelf? Doorheen mijn loopbaan heb ik altijd geleerd om te vertrekken vanuit de behoeften van je doelpubliek. Dus het feit dat ik merkte dat (toekomstige) mama's zich niet altijd even gelukkig voelen, deed mij de stap wagen om deze shop op te richten. Mijn ultieme doel is om even een lach te kunnen toveren op iemands gezicht bij het krijgen van één van onze geschenkdozen, ze misschien zelfs even een traantje te doen wegpinken omdat iemand ook even denkt aan hoe zij zich voelt...

Als laatste nog een kleine boodschap aan alle mama's: een zwangerschap en de periode net na de geboorte zijn niet altijd zo rooskleurig als je misschien initieel voor ogen had. Maar, naast alle ups & downs die je zal tegenkomen, is mama zijn ó zo fijn! Die kleine pretoogjes en knuffels van je kindje(s) zullen later nog vele keren een glimlach op je gezicht toveren!

"Motherhood is like a rollercoaster ride you'll never want to get off"

Sabine